11 juni 2018

Paul med tegning

Paul McCartneys nye profilbilde
Paul McCartney oppdaterte i helgen sitt profilbilde på alle sine sosiale media-profiler til denne tegningen. Det spekuleres blant fansen hva dette er, selv synes vi det ser ut som togspor i en tunnel. Et annet forslag har vært en fugl på toppen av en pyramide.

"Another World" har vært nevnt som tittel på Paul McCartneys nye album, kanskje kan denne tegningen knyttes til dette. Vi regner med at en kunngjøring er nært forestående.

Oppdatering: En smarting har funnet ut at dette kan være McCartneys tegning av den nye logoen til Apples Airplay 2.

Med Airplay har man tidligere kunnet strømme musikk og bilder fra en Mac eller en annen Apple-enhet til f.eks. en Apple TV eller et stereoanlegg eller en trådløs høyttaler.

Med Airplay 2 kan man strømme til mer enn en enhet av gangen, hvis man f.eks. har flere høyttalere i forskjellige rom.

Muligens har McCartney koordinert utgivelsen av sitt nye album med Apple, og sammen lager de blest om hverandres produkter?

Apple er jo tross alt oppkalt etter det gamle Beatlesselskapet Apple.

Men så er det en annen logo som er mye mer lik:
Tracks Darlington er en bitteliten festival i Darlington, en stor markedsby i det tradisjonelle og seremonielle grevskapet County Durham i England i Storbritannia med 106 000 innbyggere ved folketellingen i 2011. Festivalen gikk imidlertid av stabelen allerede 3. juni, uten at Paul McCartney dukket opp og spilte.

Men festivalledelsen la merke til likheten McCartneys tegning hadde med deres logo, og arrangerte på liksom en tegnekonkurranse via deres Instagramkonto, hvor de fristet med at det kanskje ble premier og greier, samtidig med at de takket McCartney for hans bidrag til konkurransen.

Ansporet av tegningen har i hvert fall folk også begynt å lure på om albumet til Paul kommer til å hete "Light at the End of the Tunnel".

Fra Instagram

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar