23 mai 2013

Ny Wings app


For de av dere med iPhone, iPad eller Andriodbasert mobil eller nettbrett er det nå tilgjengelig en gratis app ved navn UView fra Universal. Ved hjelp av appen kan du se materiale fra Wings Over America. Installer appen, start den, velg Wings Over America albumcoveret og fokuser på Wingslogoen med det innebygde kameraet og se magien! Klikk bildet over for mer info. Og forresten, prisen på Wings Over America Deluxe gikk akkurat opp fra £89 til £119 borte hos Amazon UK...vel, noen måtte jo få regningen for denne gratis-appen! Nå får du forøvrig bestilt WOA fra Platekompaniet for 1139 + 30 i frakt eller for 1299 fra CDON.

Allerede 8. juni vises konsertfilmen ROCKSHOW på ROCKHEIM - Det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock. Dagens "nye" versjon har gjennomgått full restaurering av både film og lyd, og inkluderer for første gang hele konserten. I tillegg får vi med bonusmateriale. Filmen har en spilletid på 139 minutter, og i skrivende stund er dette eneste offentlige fremsyning i Norge! Tidspunktet er lørdag 8. juni kl. 14.00, og i tillegg til filmen blir det foredrag og quiz. Gratis adgang! Denne kvelden arrangeres av trøndernes Beatlesklubb Across The Universe.

Forøvrig kan vi melde om at det blir klubbtreff i Oslo 18. juni i anledning Pauls 71-årsdag. Vi kommer tilbake med mer info.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar