22 november 2013

Snart er det dags for Beatles i Oslo Konserthus

Trond Granlund gleder seg til å fremføre "Money". Foto: Kay Stenshjemmet
I morgen, 23. november går startskuddet for en konsertserie som skal vare i 7 år. Hele Beatleskatalogen fra de offisielle albumene, singlene og EP-platene skal fremføres av norske artister, år for år. I år er det 1963 som skal hylles, og de tre hovedvokalistene er Trond Granlund, Eirikur Hauksson og Atle Pettersen. I konserthuset skal forestillingen fremføres både i morgen kl 19.30 og søndag kl. 18.00. Så blir det julefri før forestillingen settes opp igjen 17. januar - også dette på Oslo Konserthus - før forestillingen legger ut på en turné som varer til påsken.

Billetter
Trond Granlund og Beatles
Enquete om Beatles
Kommentar om Beatles

Også i Sandvika blir det Beatleshelg denne helga, og det hele starter allerede i kveld. Bærum RockLab har atter en gang gjennomført et spennende musikalsk forskningsprosjekt.
Etter behørig laborering har resultatet denne gangen blitt til en Beatles-kavalkade under tittelen: All You Need is LOVE! Denne presenteres på 3 konserter i Sandvika Teater den 22. 23. og 24. november 2013.
Foruten den kjente bandoppsetningen til de fire Beatlesmedlemmene vil ensemblet denne gangen også bestå av strykere, blåsere og sangere.
Nytt av året er at Bærum RockLab har inngått et spennende samarbeid med CirkaCirkus, et nysirkus for barn og ungdom hjemmehørende på Bekkestua.
Billetter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar