02 januar 2017

2017 begynner

Blanke ark i 2017
De tre siste nyhetsoppdateringene fra Norwegian Wood i 2016 var minneord over Sam Leach, Carrie Fisher, George Michael og Allan Williams. Dette var bare de siste dødsfallene i Beatlessammenheng i året som gikk, vi tok bl.a. også farvel med Beatles presseagent Tony Barrow og produsent Sir George Martin i året som gikk.

Vi håper at denne trenden ikke fortsetter i 2017, og at vi får beholde våre Beatlesvenner ennå en stund. På den siste dagen i året som gikk, annonserte nettstedet paulmccartney.com de første konsertene i den pågående One on One-turnéen. Disse finner sted i Japan i slutten av april. Innen den tid har Sir Paul da rukket å utgi arkivutgaven av sin 1989-LP, "Flowers In The Dirt". Så da kan vi kanskje ikke forvente noe nytt studioalbum fra Paul før den tid?

Paul selv feiret nyttår ved å dukke uannonsert opp på scenen på en konsert i St Barts, hvor han for tiden er på badeferie. Sammen med The Killers sang Paul på en versjon av Beatlessangen "Helter Skelter".


Ringo feiret nyttår ved å tilkjennegi sin begeistring for det amerikanske fotballaget Alabama etter at laget vant 24-7 over Washington i Peach Bowl. Den gamle Arsenalsupporteren har virkelig gjort amerikaner av seg.

Ringo feiret Alabamas seier
Senere la Ringo og kona Barbara Bach ut dette bildet hvor de ønsket sine tilhengere godt nytt år. Vi aner ikke hvorfor han holder frem egget, men kjenner vi ikke igjen skjorten hans fra 1992-turnéen til All Starr Band, tro?

Back to the egg?

1 kommentar:

  1. Ringo ARSEnalsupporter!? Gå'kke an! Du holder ikke med et lag fra London når du er fra Liverpool!

    SvarSlett