18 mai 2017

White album neste?

"The Beatles" også kjent som "The White Album".
I et radiointervju med BBC Radio 6 Music, lot Giles Martin det falle en bemerkning som tilsynelatende avslørte at The Beatles' selvtitulerte "White album" vil være neste album som får remiksing. (Hør radiointervjuet her, segmentet med Giles Martin begynner ca 1:32:20 inn i sendingen).
Nettstedet Ultimate Classic Rock videreformidlet dette, og i deres artikkel inkluderte de bl.a disse sitatene fra Martin: "The White Album, which is the next release – that is where they started becoming indulgent. There are 70 takes of ‘Sexy Sadie,’ for instance. The efficiency went slightly out the window. There’s a lot of stuff. So, it’s getting the balance right."
Muligens kan imidlertid bemerkningen bare tolkés dithen at "White album" var neste utgivelse fra Beatles den gangen (1968).

Kilde: Ultimate Classic Rock

Dersom det virkelig er slik at en remikset utgave av "White album" er neste prosjekt fra Apple, så er spørsmålet om vi vil kun få et remikset album med "ny" sterolyd eller om albumet også vil foreligge, slik som "Sgt Pepper", i en super luksus multidiscutgave. Vi vet jo at det er ting i arkivene som tåler å utgis, i hvert fall for oss superfans. Deriblant et knippe akustiske demoinnspillinger Beatles gjorde i huset til George Harrison før de gikk i studio. Noen av disse ble tilgjengeliggjort på siste album i "Anthology"- serien på nittitallet, men det er flere der de kom fra. Når det gjelder filmmateriale er det derimot minimalt som eksisterer.
I dag twitret imidlertid Martin dette:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar