24 august 2017

Tony Bramwell til Beatlesfestivalen

Plakaten til årets Beatlesfestival på Beitostølen
Det er klart at Tony Bramwell igjen kommer til å være gjest på Beatlesfestivalen på Beitostølen, fire år etter at han deltok for første gang. Bramwell var dypt involvert i The Beatles hele veien gjennom deres karriere, fra Liverpool til de splittet opp gruppen i 1970 – han er kanskje den eneste gjenlevende som var med hele veien foruten Paul og Ringo selv.

I år er det femtiårsjubileum for TV-filmen Magical Mystery Tour, og vi kommer til å vise denne på festivalen, samt snakke med Tony om denne filmen og andre filmer han produserte for Beatles. Tony var produsent for de Beatlesfilmene gruppen selv sto for via selskapene Subafilms og Apple Films – fra enkle musikkvideoer via Shea Stadium og Magical Mystery Tour til de senere musikkvideoene i farger. Tony har også en tilknytning til Norge – han var i flere år sammen med den norske modellen og skuespillerinnen Julie Ege.

Ellers blir det Popquiz med Finn Bjelke, det blir festforestilling med "It Was Fifty Years Today" som vil ta for seg alle utgitte Beatlessanger fra 1967, foredrag ved Yan Friis og Dag Inge Fjeld, platemesse og underholdning ved Gary & Brian Owen med mer.

Beatlesfestivalen på Beitostølen foregår fra fredag 20. til søndag 22. oktober 2017. Festivalpass for hele helgen kr 400, kun lørdag: kr 300.

Booking for Beatlesfestivalen foretas til Beitostølen Resort: Tlf: 61 35 10 00 / salg@beito.com
Nettsted: Beatlesfestivalen.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar