21 september 2017

Pauls nye album utsatt til 2018

Dave Grohl fra Foo Fighters og Paul McCartney prøver å holde seg alvorlige.
I et intervju med Entertainment Weekly snakket produsent Greg Kurstin litt om Paul McCartneys kommende album. Selv om han ikke hadde muligheter for å avsløre noe, mente han at albumet var lovende:  "All I can say is that when he brings songs to the studio, it blows my mind that he’s still coming up with the most amazing songs. I feel like he’s topping himself."

Det nye albumet var forventet å skulle komme ut denne høsten, men kilder som står MPL nær sier at utgivelsen er utsatt til 2018. Dette bekreftes av en fan som twitret etter å ha blitt intervjuet av Pauls folk på en nylig konsert. Intervjueren avslørte at albumet blir ferdiggjort i disse dager, og kommer ut en gang i løpet av 2018.

Kurstin er også produsent for "Concrete and Gold", det nye albumet til Foo Fighters, der Paul Mccartney spiller trommer på en av sangene. To av medlemmene i Foo Fighetrs var gjester i Skavlan forrige lørdag og fortalte om dette.

En annen avsløring som dukket opp fra Twitter var da en filmassistant fortalte om en ny musikkvideo fra Paul McCartney, der man eksperimenterte med diverse effekter med bruk av sand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar