12 november 2013

Vinylen av Live at the BBC forsinket


Vi var innom vinylspesialisten Big Dipper Records i Oslo i går for å se hvordan de nye Beatlesalbumene tok seg ut. Det viste seg at de kun hadde "On Air - Live at the BBC Volume 2" inne. Da vi spurte etter den remastrede "Live at the BBC" hadde de ikke engang hørt at denne skulle utgis!

Det spørs om ikke Universal Music har vært for ivrige etter å promotere "On Air", og det andre albumet har gått litt i glemmeboka. Rapporter fra andre steder i verden tyder på at de ikke har greid å presse opp "Live at the BBC"-vinyler i tide til å få de ut i butikkene til salgsstart. Opprinnelig var vinylvarianten av "Live at the BBC" annonsert utgitt 25. november, men for et par uker siden ble dette fremskyndet til 11. november, slik at de to vinylalbumene skulle komme samtidig.  Dette kan selvsagt ha vært en feil. Vi får ta en ny runde den 25.

4 kommentarer:

 1. Hei Roger! Hva er det Beatlesspillet i bakgrunnen. Virker å hete The Beatles hjelper julenissen... Vet du noe?

  SvarSlett
 2. Ja, det er et spill som fulgte med julenummeret av Norwegian Wood i fjor. Vi lot Big Dipper overta restopplaget av det og dele det ut til de som kjøpte Beatlesplata.

  SvarSlett
 3. Platekompaniets utgivelsesdato av volum 1 er ikke før 9. desember...

  SvarSlett
 4. Universal Music sier nå 16. desember...

  SvarSlett