21 januar 2014

Ringo hyllet i Los Angeles

Ringo var i slaget i går kveld
Ringo Starr mottok i går kveld "Lifetime of Peace and Love"-prisen fra the David Lynch Foundation på en benefise i El Rey Theatre i Los Angeles.
Til gjengjeld ledet Ringo salen i allsang på "Happy Birthday" for filmregissør David Lynch, som fylte 68 år.
Paul McCartney og Yoko Ono deltok via videofilmer hvor de uttrykte sin kjærlighet for trommeslageren, mens George Harrisons enke Olivia var blant publikum. Ringo og Paul vil opptre hver for seg på Grammy Awards på søndag.
"Det er et sprøtt sted å befinne seg denne kvelden" sa Ringo fra scenen. "Alt dette skrytet er virkelig overveldende. Det er flott å skue utover og se alle folkene jeg kjenner igjen, og tre av dem mediterer."
Lynchs stiftelse er med på å skaffe penger for å hjelpe med å lære transcendental meditasjon — noe Beatles også drev litt med — til skakkjørt ungdom, veteraner og ofre for vold i hjemmene.
"Alle elsker Ringo," sa Lynch. "Ikke bare fordi han er en Beatle, ikke bare fordi han er en av de mest smakfulle trommeslagerne noensinne, men fordi han utstråler fred og kjærlighet."
Don Was var musikalsk ansvarlig for et stjerneband som inkluderte Peter Frampton, trommeslager Kenny Aronoff, tidligere Toto gitarist Steve Lukather og tangentmann Benmont Tench fra Tom Petty and the Heartbreakers.
"Det er et flott lite band," sa Ringo. "Jeg kjenner de alle personlig."
Jesse Elliott og Lindsay Giles fra Ark Life startet ballet med duetten "Can't Do It Wrong." The Head and the Heart hyllet Beatles med "Octopus's Garden" før Brendan Benson sang "Don't Go Where the Road Don't Go." Ringo så konserten fra salen, og ristet på hodet i takt.
Bettye LaVette ga til beste en sjelfull versjon av "It Don't Come Easy" etter å ha påpekt at hun nå har vært i musikkbransjen i femti år. "Dette er det 'badeste' bandet jeg har hatt i løpet av alle disse femti årene," sa hun.
Ben Folds rev gjennom "Oh My My," og liknet en gal vitenskapsmann mens han dengte løs på keyboardet.
"Det er veldig sjeldent at jeg spiller på et strykebrett for dere, og det er kun for Ringo og David," vitset Folds.
Ben Harper tok det hele ned noen hakk på "Walk With You," før han overlot scenen til Joe Walsh, som tok en pause fra Eagleskonsertene på LA Forum for å jamme litt for sin svoger. Walsh sin kone Marjorie er søster av Ringos kone Barbara Bach.
"Jeg skal jukse," vitset Walsh, med teksten til "Back Off Boogaloo" på en plakat foran seg.
Nå hadde Ringo forlatt plassen sin og sto på scenens sidelinje og danset mens Walsh viste sine gitarferdigheter.
"Jeg har skrevet disse sangene men aldri før hørt de slik som dette," sa Ringo da han inntok scenen for finalen.
Han sang sin hit "Photograph," og gikk deretter og satte seg bak trommene på "Boys."
"Jeg er nødt å spille noe fra trommene så dere kan se at jeg fortsatt klarer å holde stikkene," spøkte han.
Ringo avsluttet showet med å synge hovedstemmen på "With a Little Help from My Friends," med Jim Carrey, Sheila E. og Edgar Winter på scenen da publikum kom seg på føttene for allsangen.

Oversatt fra ABC News

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar