02 februar 2015

Howletts BBC-bok i nytt opplag

Andre utgave av Kevin Howletts bok, The Beatles - The BBC Archives
Ser ut som Kevin Howletts bok fra 2013, "The Beatles - The BBC Archives", som ble utgitt for å sammenfalle med utgivelsen av den andre samlingen med Beatles' BBC-opptak, "On Air: Live at the BBC Volume 2" var en suksess. Derfor kommer det nå ut en ny utgave av boken 16. april 12015, med litt annerledes omslag og uten en slik kassett som huset førsteutgaven av boken.

Boken forteller hvordan forholdet mellom BBC og The Beatles utviklet seg mellom 1962 og 1970. Den går kronologisk til verks når det gjelder Beatles' opptredener for BBC, og har transkripsjoner fra intervjuer de hadde på radio, samt fotografier av gruppen og faksimiler av arkivdokumenter.

Etter at Mark Lewisohn tegnet kontrakt med et forlag for å skrive den definitive biografien om gruppa har Kevin Howlett vært mannen Beatlesselskapet Apple har henvendt seg til hver gang de skal utgi noe nytt. Howlett har skrevet den medfølgende teksten til alt fra heftet i "Let It Be...Naked" (2003) til fjorårets bok som fulgte med vinylboksen "Beatles in mono".

Den 336 sider lange innbundne boken utgis av BBC Books på engelsk.
ISBN-10: 1849906890
ISBN-13: 978-1849906890

Amazon (UK) har en forshåndsbestillingspris som i skrivende stund er £13.60, forrige utgave av boka er fortsatt tilgjengelig derfra for £29.25.

I mellomtiden har bootleggere gjort fritt tilgjengelig en serie på 23 CDer og 1 DVD som tar for seg samme BBC-periode som i boka, og til alt overmål passer discene inn i førsteopplaget av bokas medfølgende kassett! Discene er tilgjengeliggjort i denne tråden fra Bootlegzone-forumet, og har også dukket opp på diverse nedlastingsblogger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar