21 mai 2015

Høyt i det blå - oppdatering

Barneboka filmen er basert på kom ut i 2005.
Vi har ved et par anledninger skrevet om Paul McCartneys kommende tegnefilm "Høyt i det blå" i Norwegian Wood, og nå har Deadline kommet med noen oppdateringer. Det viser seg at det hemmelige Paul-prosjektet Lady Gaga instagrammet om i februar dreier seg om en sang som er innspilt nettopp til denne filmen. Nyheten kommer fra firmaet RGH, som er i gang med å lage en teaser for tegnefilmen. De kan opplyse om at McCartney selv vil ha stemmen til en av figurene i filmen. Den vil også ha syv eller åtte av hans nyeste sanger, og det er altså en av disse sangene som vil bli fremført av Lady Gaga.
Cody Cameron, som regisserte "Det regner kjøttboller 2" (Paul McCartneys single "New" var med i den filmen), skal regissere, og manuset er skrevet av Josh Klausner. RGH planlegger i kompaniskap med Unique Features å vise teaseren på American Film Market i Santa Monica, California i november.

Paul McCartney har hatt suksess med sine tidligere tegnefilmprosjekter, "Seaside Woman" vant gullpalmen ved filmfestivalen i Cannes i 1980. Den var også med på hans videokassettutgivelse "Rupert and the Frog Song", som var den bestselgende videokassetten for barn i Storbritannia i 1985. Foruten "Seaside Woman" og "Rupert and the Frog Song" inneholdt kassetten også "Oriental Nightfish" fra 1978. I 2004 kom det ut en DVD fra Paul som het "Paul McCartney: Music & Animation". Den inneholdt "Rupert and The Frog Song", samt de nye filmene "Tuesday" og "Tropic Island Hum".

Kilde: Deadline

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar