19 desember 2015

Beatles på strømmetjenester

Ifølge Billboard skal Beatles fra julaften av være å finne på diverse strømmetjenester.
Billboard rapporterte i dag at Beatlesfans kan se frem til en spesiell julegave, da gruppens musikk etter ryktene skal debutere på strømmetjenester julaften. Dette ifølge kilder som har kjennskap til forhandlingene mellom Apple Corps Ltd, Universal Music Group og diverse tilbydere av strømmetjenester.
Det er ikke kjent hvilke spesifikke tilbydere som vil kunne innlemme Beatleskatalogen i sitt repertoar, men vi kjenner jo til at det er sterke bånd mellom de to forskjellige selskapene som heter Apple, og computerfirmaet lanserte jo sin egen strømmetjeneste Apple Music tidligere i år. Representanter fra Spotify og Rhapsody har svart på Billboards henvendelser med "ingen kommentar", mens representanter fra Apple Music, Tidal, Deezer og Slacker foreløpig ikke har svart i det hele tatt.
Konsum av musikk fra strømmetjenester har nå begynt å overta ledelsen fra nedlastinger når det gjelder inntjening for de største plateselskapene, rapporterer Billboard.

NW foreslår at Beatles slår på stortromma ved å la noe eksklusivt debutere på strømmetjenestene, hva med f.eks. julesinglene? Eller "The Beatles at the Hollywood Bowl"?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar