05 april 2016

Paul til Bergen!

Paul til Bergen!
Fredag 24. juni spiller Paul i Bergen! Vi tuller ikke! McCartney gjør sin aller første konsert i Bergen, på Koengen, 24. juni. Dette blir hans eneste konsert i Norge i år - og første gang han spiller utenfor Osloområdet. Vi får håpe han øver inn passende sanger for anledningen, tør vi foreslå "Rainclouds" og "Too Much Rain"? For ikke å snakke om hele albumet "Driving Rain"!

22.500 billetter

- Det er ingen overdrivelse å si at dette er den artisten vi har fått flest spørsmål om siden vi begynte å arrangere konserter på Koengen for ti år siden. Jeg har hatt budsjetter på Paul McCartney omtrent årlig siden 2009. Vi har vært veldig nær noen ganger, men aldri kommet helt i mål. Nå skjer det endelig. Det er virkelig stort, sier Frank Nes i Bergen Live.

Det legges ut 22.500 billetter for salg. Ordinært billettsalg starter førstkommende lørdag. Fans som er registrert med sin epostadresse hos nettstedet hans kan forhåndskjøpe billetter fra i morgen, onsdag 6. april kl 10 norsk tid.

Lydprøver:
Siden dette er en utendørskonsert høres soundchecken OK utenfor porten der. VIP-billetter med soundcheck regner vi også med vil bli tilgjengelig etter hvert - følg med på denne siden. VIP-billetter med tilgang til lydprøvene er i kategoriene THE ULTIMATE FRONT ROW EXPERIENCE og THE HOT SOUND EXPERIENCE. Vi regner med at man bør bla opp med 5-6 tusenlapper per billett for disse kategoriene.

Billettinformasjon: Bergen Live
PaulMcCartney.com
VIP-Billetter


Europaturneen:
28. mai: Esprit Arena - Düsseldorf, Tyskland
30. mai: Accor Arena, Bercy, Paris, Frankrike
2. juni: Vicente Calderon Stadium, Madrid, Spania
10. juni: Olympic Stadium - München, Tyskland
12. juni: Pinkpop, Nederland (Festival)
14. juni: Waldbühne - Berlin, Tyskland
16. juni: O2 Arena - Praha, Tsjekkia
24. juni: Koengen - Bergen, Norge
27. juni: Jyske Bank Boxen - Herning, Danmark
30. juni: Rock Werchter, Belgia (Festival)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar