08 november 2016

Time Takes Time på Blu-spec CD2

Ny utgave av "Time Takes Time" på CD (Japan)
26. oktober 2016 ga Sony Music i Japan ut en ny CD-utgave av Ringo Starrs 1992-album "Time Takes Time" på en såkalt Blu-spec CD2*. Akkurat som med 1992-utgaven av denne CDen, så følger det med et bonusspor i form av "Don't Be Cruel", som ellers kun er tilgjengelig på den tyske CD-singlen "Don't Go Where The Road Don't Go" fra 1992. Sony Music ga også ut denne platen på gul vinyl i et begrenset opplag på kun 1500 eksemplarer, også dette 26. oktober. Dette er første gang albumet utgis på vinyl i Japan, i 1992 kom det kun ut på CD og kassett.

Gul vinylutgave fra Japan

Albumet ser ut til å være i vinden i år, vi har tidligere rapportert om amerikansk utgivelse av dette albumet på vinyl tidligere i år.

*Blu-spec CD formatet er en standard CD-format som er produsert med en prosess utviklet av Sony Music i Japan i 2008, der det i stedet for en infrarød laser er en blå laserstråle som graverer inn sporene på CD-masteren, noe som skal gi et mer nøyaktig resultat. I 2012 introduserte Sony Music Blu-spec CD2, som er en videreutvikling av den samme produksjonsprosessen. Begge disse formatene produserer CDer som uten videre kan avspilles på vanlige CD-spillere, det kreves altså ikke noen investering i ny CD-spiller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar