09 mars 2015

Paul i Norge - billettsalget starter

Pressebildet som benyttes for denne konserten.
I dag kl 10 starter det første forsalget til Paul McCartneys konsert i Telenor Arena. Det er paulmccartney.com/live som vil ha lenken til salget, og de har en liten pott billetter som vil bli lagt ut for de som er registrert på nettstedet. Billettene vil være tilgjengelige kl 10 på denne siden.

Salkart

Salkartet overfor er hentet fra nettsidene til Telenor Arena, det har filnavnet paulmccarthy.jpg (sic) så vi regner med at det er dette som gjelder for akkurat denne konserten. På deres nettsted står det at de billigste billettene vil koste 875 kroner, mens minste billettpris er kr 720 ifølge Billettservice.no. Det er disse prisene vi har oppgitt nedenfor. I tillegg har vi lagt til seksjonene benevnt med bokstaver - disse er hentet fra en engelskspråklig versjon av siden - for de er ikke oppført på Billettservice sin norskspråklige side for Paul McCartneys konsert. Det er Live Nation som arrangerer konserten, de har ingen informasjon på sitt nettsted foreløpig, verken om priser eller salkart.

Gulv - Prisnivå 1: 1965.00 NOK (ink. 65.00 NOK avgifter.) Sitteplasser Gulv (benevnt som "standing" på den engelskspråklige siden).

Gulv + tribune - Prisnivå 2: 1500.00 NOK (ink. 55.00 NOK avgifter.) Seksjon ABC.

Gulv + tribune - Prisnivå 3: 1050.00 NOK (ink. 50.00 NOK avgifter.) Seksjon DEFGH.

Gulv + tribune - Prisnivå 4: 875.00 NOK (ink. 45.00 NOK avgifter.) Seksjon IJK.

Tribune - Prisnivå 5: 720.00 NOK (ink. 40.00 NOK avgifter.) Seksjon LMNO.
Maks 6 billetter per kunde.

Ved dette arrangementet vil følgende innganger være i bruk: D2, E1, E3, A1, VIP. For gulvplassene vil inngang D2 og E2 være i bruk. Det vil ikke være mulig å benytte seg av en annen inngang enn det som står på billetten din med mindre annet blir opplyst.

Hvorvidt seksjonene tilsvarer virkeligheten vet vi ikke, disse opplysningene er sammenstilt fra informasjon fra tre forskjellige nettsider og Norwegia Wood tar ikke ansvaret for at de er korrekte.

Noe som foresvever oss som rart, er at seksjon LMNO er de billigste, til kr 720, mens tilsvarende seksjoner på andre siden, DEFGH er priset til 1050 kroner. Det ser jo for oss ut som om utsikten til scenen vil være den samme.

Likeledes mangler bokstaven J på kartet, men er med i billettoversikten fra Ticketmaster. Vi går ut fra at den er mellom I og K.

Hvilke av disse seksjonene paulmccartney.com/live vil legge ut for salg vet vi ikke.

Rullestol/ledsagerplasser selges via Billettservice callsenter, telefon 815 33 133.

VIP-billetter vil ventelig bli lagt ut kl 10 i dag, for de som er interessert i disse.

Av en eller annen grunn er det opprettet flere eventsider for Pauls konsert på Telenor Arena. Facebook eventsider:
Paul McCartneys eventside
Live Nations eventside

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar