12 juni 2015

Ringo Starr og Father McKenzie

Nyeste nummer av det svenske "Rock'n'Roll Magazine"
Utgaven av svenske "Rock'n'Roll Magazine" som nå er i handelen, har som hovedoppslag et telefonintervju med Ringo Starr, som ble gjort i påsken av Staffan Olander, Beatlesfan og ekspert, kjent fra Beatlesprogrammer i svensk radio.
På telefon fra Los Angeles sa Ringo at han følte han erstattet Pete Best i Beatles fordi han var en betydelig bedre trommeslager, men også på grunn av sin personlighet. "Jeg var også megleren i gruppa når det oppsto problemer, og flere ganger møttes vi hjemme hos meg for å løse opp i floker".
Ringo avslører også at det var han som skrev tekstlinja "Father McKenzie, writing the words of a sermon that no-one will hear, no-one comes near..." i sangen Eleanor Rigby"John og Paul må ha vært i veldig godt humør da de krediterte meg på What Goes On, og ikke når jeg hadde bidratt ved andre anledninger".
Resten av artikkelen summerer stort sett opp Ringos karriere og avslutningsvis snakker han litt om den kommende turneen, sitt nye album og den da forestående Rock'n'Roll Hall of Fame gallaen. Artikkelen er på ti sider i tillegg til omslagsbildet, og gjennomillustrert med fine bilder. Vi kunne bare finne en feil bildetekst, den var på et foto som viste Beatles på "Top of the Pops" i 1966, mens bildeteksten påsto at det var tatt under USA-turneen samme år.
"Rock'n'Roll Magazine" kommer ut annenhver måned og koster kr 79 i norske bladkiosker.

Nettsted

I mellomtiden har Drum App Guru postet en "Drummer's Tribute to Ringo" video på Facebook, her er en lenke til den - og her er en YouTube versjon for dere som ikke er på Facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar