15 februar 2016

Paul McCartney 2016: Nederland og Belgia bekreftet

Festivalsommer i Europa for Paul McCartney!
  • Søndag 12. juni – Pinkpop, Nederland
  • Torsdag 30. juni – Rock Werchter, Belgia
Paul McCartney har bekreftet at han vil være hovedartist på to europeiske festivaler i sommer. I juni vil han opptre på både Pinkpop i Nederland og Rock Werchter i Belgia.

I fjor opptrådte McCartney på festivalene Firefly og Lollapolooza i  USA i tillegg til Roskildefestivalen i Danmark.

Om den kommende optredenene på Pinkpop sier Paul:
"Jeg elsker festivalpublikum og vi planlegger å avslutte Pinkpop med en folkefest. Jeg har ikke spilt på festivaler i Nederland tidligere, så det vil bli en spennende opplevelse for meg og for publikum, så vi kan rocke sammen. Gjør deg klar Pinkpop, vi er underveis. Vi sees i juni."

Pinkpop organisator Jan Smeets sier: "Jeg er veldig stolt over at Sir Paul McCartney, en av verdens største artister vil spille på Pinkpop. Hans første festival i Nederland noensinne. Han er en artist som ikke engang sto på ønskelista vår fordi vi trodde det ikke engang var mulig! En Beatle på Pinkpop, det er nesten utrolig."

Og angående Rock Werchter kommenterte Paul:
"Vi har hatt det så gøy på forskjellige festivaler verden rundt de senere årene og jeg kan nesten ikke vente med å reise til Belgia med bandet for vår første festival der. Jeg har hørt gode ting om Rock Werchter så jeg vet det kommer til å bli en stor kveld med rock'n’roll og festing som kommer til å huskes."

Rock Werchter-sjefen Herman Schueremans sier: "Nummer 1 på min ønskeliste. Paul McCartney er ett av de siste virkelig store navnene som vi har manglet i vår rike festivalhistorie. Noen ganger er besøk av en slik profilert artist ren flaks. For det første på artisten være ute på turné og for det andre må datoen passe inn i dette. Denne gangen gikk alt bra. Hver generasjon har sin McCartney-klassiker. Han har inspirert så mange musikere og fortsetter å gjøre det. Jeg ser frem til konserten."

Lenker:
Pinkpop
Rock Werchter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar