28 februar 2017

Macca: The Paul McCartney Story

Kommer til Halden
Denne West End-produksjonen kommer til Norge, foreløpig er den satt opp på Brygga Kultursal, Halden 11. november.

Det er West End-stjernen Emanuele Angeletti som gestalter hovedpersonen Paul McCartney. Dette er en hyllest av musikken og livet til en legende.

Dette er det første showet av sitt slag som vil turnere i Storbritannia og på Europeiske teatre. "Macca: The Paul McCartney Story" er en karriereomspennende biografisk musikal som dekker McCartneys komplette karriere fra 1970 til 2016.

Første halvdel av showet er en gjenskapelse av den kritikerroste "Wings Over The World" 1975-76 konsertturneen med autentiske kostymer, iscenesettelse og produksjon.

Den andre halvdelen av showet er en hyllest til Paul McCartneys solokarriere og inkluderer alle hans mest elskede hits, sammen med et utvalg Beatlesfavoritter.

Showet har en profesjonell rolleliste bestående av West End skuespillere og artister. Enestående visuelle medier, projeksjon og stemningsfull belysning er ivaretatt for å gjenskape karrieren til en av musikkhistoriens aller aller største- smakfullt innlemmet i en helaftens teateropplevelse som varmer, heter det i presseskrivet.

Her er en promovideo for produksjonen:


Klipp fra avisene i England:

‘Angeletti has all the Macca charm one would hope for’ - Musical Theatre Review - London

‘Emanuele Angeletti is an uncanny carbon copy of Paul’ - The Telegraph

‘Emanuele Angeletti has Paul McCartney’s mannerisms down to a T’ - The Guardian

‘The brilliant Emanuele Angeletti. From the cheeky smiles to the foot tapping and nods to the audience, his interpretation of Paul is quite simply perfect. Along with the accompanying vocals of a captive audience, this moment defined Angeletti as one of the best, if not the best, musician to have performed as McCartney.’ - The Low Down magazine - Liverpool

Lenker:
- Facebook-event
- Ticketmaster
- Brygga Kultursal

1 kommentar:

  1. Det rare er at mannen i enkelte klipp likner en del... på Lennon!
    En annen sak er at der McCartney ikke tar seg råd til annet en Wix Wickens på synth, kjører dette showet ekte blåserekke. Det er en underlig verden.
    Musikken hørtes for øvrig grei ut, til forveksling lik originalen!

    SvarSlett