06 mars 2017

Jubileumsutgave av Sgt. Pepper-albumet

Jubileumsutgave på trappene, ifølge Sunday Times.
The Sunday Times kunne i går meddele at The Beatles kommer ut med en jubileumsutgave av albumet "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" 1. juni, til albumets 50-årsfeiring.
Journalisten fra Sunday Times har imidlertid ikke alle detaljene rundt hva det er som er nytt ved denne utgaven av albumet, annet enn at man har inkludert singlesangene "Penny Lane" og "Strawberry Fields Forever" i utgivelsen.
Vi hører fra "insidere" at dette ikke er det eneste nye ved utgivelsen, men ingen vil røpe hva annet som er nytt før det kommer en offisiell kunngjøring fra Apple/The Beatles. I og med at Sunday Times nå har nevnt utgivelsen både på trykk og på nett, så har dette spredt seg som ild i tørt gress blant Beatlesfansen, og da regner vi med at en offisiell annonsering blir neste skritt.

Er det slik at Giles Martin har remikset sangene, slik at vi får et annet stereobilde? Mange av sangene har jo allerede fått dette, de av dem som var med på Yellow Submarine Songtrack-albumet fra 1999: "Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band", "With A Little Help From My Friends", "When I'm Sixty-Four"og "Lucy In The Sky With Diamonds".

Eller kanskje han har remikset albumet i surroundlyd? Snart får vi vite det.

Kilde: The Sunday Times

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar