09 september 2013

New Live?

Foreløpig har Paul McCartney og hans plateselskap ikke villet avsløre titlene på sangene på det nye albumet, men NW kan i dag viderebringe de.

1. Save Us 2:39 Albumspor
2 Alligator 3:27 Albumspor
3 On My Way To Work 3:43 Albumspor
4 Queenie Eye 3:48 Albumspor
5 Early Days 4:07 Albumspor
6 New 2:56 Albumspor og single
7 Appreciate 4:28 Albumspor
8 Everybody Out There 3:21 Albumspor
9 Hosanna 3:29 Albumspor
10 I Can Bet 3:21 Albumspor
11 Looking At Her 3:05 Albumspor
12 Road 4:36 Albumspor
13 Scared 2:59 Bonusspor UK/USA/Japan/Frankrike
14 Secret Life of a Party Girl 6:15 Bonusspor UK/USA/Japan
15 Turned Out ukjent Bonusspor Japan/Frankrike
16 Get Me Out Of Here ukjent Bonusspor Japan/Frankrike

Dette er luksusutgaven, og så langt vi har kunnet bringe på det rene er i hvert fall en av forskjellene på denne og den vanlige utgaven to ekstra sanger. Et ganske vanlig PR-triks dette, så pass på om du handler f.eks. på en bensinstasjon at det er den lengste versjonen du får.

For japanske platekjøpere skal det visstnok finnes en DeLuxevariant med ikke bare to men fire ekstra sanger. Dette er noe de er nødt å ha i Japan for å komme piratimporterte CDer fra Taiwan til livs, sies det.
I Frankrike har Amazon listet opp en hybridliste med 15 spor, med to nye titler: "Turned Out" og "Get Me Out Of Here", men uten "Life Of A Party Girl". Så sannsynligvis er alle disse tre sangene med på den japanske utgaven.

Produsenter på platen er Mark Ronson, Paul Epworth, Ethan Johns (sønn av Glyn Johns fra Get Back), og Giles Martin, sønn av George Martin.

I et nytt intervju med Teri Hemmert sier Paul at neste steg er å øve inn albumet med bandet. “Det ser jeg virkelig frem til. Og så skal vi se hva vi kommer til å gjøre med det. Det er en ting jeg aldri har gjort, å fremføre et helt album live på konsert. Men det er mange som har foreslått dette for meg, nettopp å spille ett av mine album hele veien. Problemet er at jeg har alt for mange andre sanger som jeg liker å fremføre. Men jeg er virkelig spent på hvordan dette albumet egner seg live."

Vi i NW er sikre på at de som foreslo for Paul at han skulle fremføre et helt album live, ikke hadde ment at han skulle velge et flunka nytt album til dette formålet. Men lykke til!
Forøvrig skal singlen 'New' dukke opp i den kommende filmen 'Cloudy With A Chance Of Meatballs 2'.

2 kommentarer:

  1. Hvor kan man få tak i den japanske utgaven slik at en får alle de nye låtene?

    SvarSlett
  2. Wogew skriver: "Foreløpig har Paul McCartney og hans plateselskap ikke villet avsløre titlene på sangene på det nye albumet, men NW kan i dag viderebringe de."
    DEM ikke "de". Har du blitt skadd av TV2s mange bergensere, Roger? Foruten talefeil på "R" forstår heller ikke bergensere objektsformen "dem". Hvorfor har det blitt mote å si/skrive "de" når "dem" er korrekt språk?

    SvarSlett