28 februar 2014

Neste arkivutgivelser i juni for McCartney

Concord preview
Ifølge et internskriv fra Paul McCartneys amerikanske plateselskap Concord, 2014 Concord Priorities så er det de to Wingsalbumene "Venus and Mars" (1975) og "Red Rose Speedway" (1973) som nå klargjøres for McCartney Archive utgivelse, og det i juni.
Dette i motsetning til kortet som fulgte med fjorårets arkivutgivelse Wings Over America, der de forhåndsannonserte at "Wings At The Speed of Sound" var det albumet som skulle utgis samtidig med "Vesus And Mars". Kanskje plateselskapet tok feil "speed" album? Eller kanskje de mente det ville ha blitt overdose med både Wings Over America, Venus and Mars og Speed Of Sound så tett på hverandre, de inneholder jo mye av det samme - og med samme Wingspersonell. Vi får se når det nærmer seg.

Sammen med "Red Rose Speedway" kan vi jo håpe på en DVD med James Paul McCartney TV-spesialen fra 1973 i gnistrende kvalitet. Og kan hende litt fra turnéen? Til "Venus and Mars" finnes det jo en 1975-konsert i bra kvalitet fra Australia som kan lages DVD av.

2 kommentarer:

 1. Please Please Mesøndag, 02 mars, 2014

  "Venus and Mars" passer kanskje best å bli re-utgitt sammen med "Wings at the Speed of Sound". "Red Rose Speedway" ville passet best med "Wild Life", men det spiller egentlig ikke så stor rolle uansett. Får bare håpe de til syvende og sist får gitt ut alle Wings-albumene. Pluss det beste av Paul McCartney's soloalbum (fra og med "Tug of War" og videre utover)
  Uansett dumt at det tar så lang tid mellom hver utgivelse i "Archive"-samlingen.

  SvarSlett
 2. Fra vg.no: "52 min.
  John feller Lennon like utenfor sekstenmeteren. Frispark til Spurs i god posisjon."

  SvarSlett