22 april 2014

Fem nye konserter for Paul

I går annonserte Paul McCartney fem nye datoer og steder på USA-delen av turneen.
I går ble det annonsert fem nye byer på den kommende USA-delen av "Out There"-turneen. Amerikanske fans fortviler over at turneen annonseres sånn i rykk og napp, ettersom de ikke vet om han kommer til å spille i nærheten av dem og derfor må sjanse på billetter til konserter hvor de må påregne en del reising. Så plutselig annonseres det konserter som er like i nærheten av der de bor, men da sitter de allerede med billetter til mer fjerntliggende byer.

Nå som det er annonsert en konsert i Kansas City den 16. juli så regner vi med at han vil fremføre den sangen i den byen, slik han pleier. En av konsertene er også lagt til Buddy Hollys hjemby, Lubbock, Texas - og de slår han sikkert til med en Buddy Holly-sang når han spiller der.
I kveld er det duket for den første konserten i Santiago, Chile og det blir spennende om han vil fremføre noen av de sangene fra "New" som han har lagt inn i lydprøvene - men som fortsatt ikke er fremført på en ordinær konsert. Det dreier seg om "On My Way to Work" og "Alligator", som han spilte på lydprøvene før Uruguay-konserten.

McCartneys problem er at det er de kjente Beatlessangene det store publikum vil høre. Det er bare den dedikerte McCartneyfansen som kjøper de nye albumene hans. For de fleste konsertgjengerne vil derfor "New"-sangene være ukjente for dem, og da benyttes gjerne den tiden det tar å fremføre disse til at store deler av publikum finner tiden inne til dobesøk.

Oppdatert turnéliste for USA-delen:

JUNI
14: Lubbock, Texas - United Spirit Arena
16: Dallas, Texas - American Airlines Center
19: New Orleans, Louisiana - Smoothie King Center
21: Atlanta, Georgia - Philips Arena
22: Jacksonville, Florida - Jacksonville Veterans Memorial Arena
25: Nashville, Tennesseee - Bridgestone Arena
26: Louisville, Kentucky - Yum! Center

JULI
5: Albany, New York - Times Union Center
7: Pittsburgh, Pennsylvania - Consol Energy Center
9: Chicago, Illinois - United Center
12: Fargo, North Dakota - Fargodome
14: Lincoln, Nebraska - Pinnacle Bank Arena
16: Kansas City, Missouri - Sprint Center

AUGUST
2: Minneapolis, Minnesota - Target Field
7: Salt Lake City, Utah - EnergySolutions Arena

Flere datoer og byer blir annonsert etter hvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar