19 mai 2014

Japankonserter kansellert

Japandelen av turneen kansellert
Paul McCartney ble nødt til å kansellere noen Japankonserter på sin pågående "Out There"-turné, da han ble slått ut av et virus. Det var meningen at roboten "Newman" fra musikkvideoen til "Appreciate" skulle opptre sammen med McCartney på scenen.
Det er ikke første gang at McCartney har måttet slå fra seg planene om å spille i Japan, i 1975 fikk han ikke innreisetillatelse på grunn av narkotikadommer fra hjemlandet og i 1980 ble han arrestert på flyplassen og fengslet da politiet fant cannabis i bagasjen hans.
Etter dette har han spilt flere ganger i Japan, men nå var det altså sykdom som satte en stopper for planene. McCartney hadde ankommet landet, men ble sengeliggende.
Dette er de første konsertene McCartney har avlyst siden han avlyste konsertene i Horsens, Danmark i 2012. Han lovet da å komme tilbake dit, men har ikke gjort dette så langt.
Vi ønsker ham god bedring!
De avlyste konsertene skulle finne sted i Tokyo 17. og 18. mai, og den første av disse er utsatt til i dag. Det spørs om den kan gjennomføres. De neste planlagte konsertene er på onsdag 21. mai i Tokyo og lørdag 24. mai i Osaka.

OPPDATERING: McCartney har nå avlyst samtlige konserter i Japan. Neste uke skal han etter planen spille i Sør-Korea for første gang. Vi får håpe han blir frisk til da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar