21 august 2014

Mer info om George Harrison - The Apple Years

Gjensyn med Zapple!
"George Harrison: The Apple Years 1968-75" vil inneholde følgende discer:

- Wonderwall Music
- Electronic Sound
- All Things Must Pass (2 CD)
- Living In The Material World
- Dark Horse
- Extra Texture

I alt syv discer, akkurat som Dhani Harrison nevnte.

Utgivelsesdato i USA er 23. september, vanligvis kommer de ut en dag tidligere i Europa.

Bonusspor:
- Platinum Weird versjonen av "This Guitar" er eneste bonus på "Extra Texture"
- Studioversjonen av "Bangladesh" er bonus på "Material World", sammen med "Deep Blue" og "Miss O'Dell"
- På Wonderwall Music er bonussporene "In The First Place", "Almost Shankara" og "The Inner Light" (Alternativ instrumentalversjon)

CD-platene preges med et utseende som tilsvarer de opprinnelige LP-etikettene, og til og med Zapple etikett for "Electronic Sound". Copyright info på discene listes som "G.H. Estate Limited under exclusive license to Calderstone Productions Limited (a division of Universal Music Group)".

Coveret på All Things Must Pass er i svart/hvitt på denne utgaven. 

Det er ingen separat CD med bonuskutt, alt bonusmateriale er lagt på sine respektive "moder-album". Boksen vil inneholde en bonus DVD og en bok med tidligere usette bilder.

De individuelt utgitte CDene vil være i samme digipak type som Beatles remasters. Med hvert album følger det et hefte med tidligere usette bilder, såvel som bilder av masterteipeboksene fra Abbey Road Studios, Apple Studios, A&M Records og FPSHOT. Pluss et artig bilde av Georges originale håndskrevne og -fargelagte etikettforslag til "Ding Ding, Ding Dong", som krediteres til "G. Plan & The Wigtappers."

Remastringen er ikke gjort i Abbey Road men hos Lurssen Mastering. Alle albumene er remastret igjen i 2014, de er ikke de samme som de tidligere utgitte remastrede "All Things Must Pass" og "Living In The Material World".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar