21 november 2014

Yoko kjøpte Lennonhuset

Newcastle Road nr 9

Nå ser ut som det faktisk var Yoko Ono som kjøpte John Lennons barndomshjem i Newcastle Road nr 9, slik vi spekulerte i i fjor. Dette ifølge en artikkel på Breitbart.com. John bodde her de første fem årene, inntil han ble tatt fra moren Julia og sendt til å oppdras hos tante Mimi og onkel George i Mendips (251 Menlove Avenue).

I artikkelen opplyses det at selv om identiteten til kjøperen ikke er offentliggjort, er det det samme firmaet som står for oppussingen denne gangen, som da Yoko fikk pusset opp Mendips før hun ga det bort til National Trust.

Huset passer dessuten inn i Lennonparets tankeverden, i og med at tallet 9 var noe de observerte forfulgte Lennon livet gjennom hele livet, og foruten å være født den niende bodde han også i nummer 9. Selve unnfangelsen skal også ha skjedd i dette huset. Deretter kom Revolution #9, #9 Dream og en rekke andre, mer tilfeldige 9-tall. "All we are saying is give peace a chance" er 9 ord og det er 9 Oer i John Ono Winston Lennon + Yoko Ono og 9 bokstaver i "McCartney". Datoen i Liverpool var også 9. desember da Lennon ble myrdet, selv om den var litt før midnatt 8. desember i New York.

Kanskje får vi nok en Lennon-attraksjon i Liverpool når huset er pusset opp?
Kilde: Breitbart.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar