09 april 2015

Elton, Rod og Paul

Rod "the mod" og Paul McCartney delte scenen på "Party at the Palace"-konserten i 2002.
Rod deler mikrofonen med Ozzy Osbourne og Paul med Cliff Richard.
"Artist Direct" og flere andre kilder inkludert den britiske tabloidavisa "The Sun" informerer oss om at Elton John, Paul McCartney og Rod Stewart er hovedartister i en spesiell konsert som vil bli avholdt for å feire 70-årsjubileet for seieren i Europa, Victory in Europe Day, også kjent som VE Day. Konserten vil stå i førtitallets tegn og markerer slutten på andre verdenskrig i 1945. Den skal avholdes i Londons Horse Guards Parade 9. mai.
Ettersom det er førtitallssmak på konserten regner vi med at Paul og Rod kommer til å fremføre førtitallsslagere fra Rods "The Great American Songbook" albumserie og Pauls "Kisses on the Bottom" album. Paul og Rod var forlovere i Ronnie Woods bryllup i 2012.
Britenes krigssangerinne Dame Vera Lynn (97!) skal også opptre under konserten, som vil bli kringkastet direkte på TV i Storbritannia.
VE Day skal markeres over tre dager i mai, med parader og show i gatene. Konserten kommer innimellom Pauls konsert i Seoul, Sør-Korea 2. mai og konserten hans i London 23. mai.

Kilde: ArtistDirect.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar