28 april 2015

Hør "Sweet Thrash" mix

Den sjeldne 12"-maxisinglen går for ublu summer på ebay
Nettstedet BeatlesRarity har lastet opp en av de to sjeldne miksene av Paul McCartneys "Hope For The Future" på sitt nettsted, slik at du kan lytte til den. Det er spekulert i om det kanskje er McCartney selv som for hånd har skrevet på utgivelsens etikett - disse er unike for hvert eksemplar. Beatleseksperter har sammenliknet eksemplarer fra amerikanske og britiske platebutikker, og har konkludert med at de som er funnet i Storbritannia likner Pauls håndskrift, mens de som er funnet i USA har to forskjellige håndskrifter - og ingen av de likner McCartneys.

De av dere som husker tilbake til sent åtti-, tidlig nittitall husker at McCartney oversvømte markedet og frusterte samlerne ved å utgi en haug forskjellige mikser av singlesangene sine, spredt over en rekke utgivelser. “Hope For The Future” bringer tankene tilbake til dette, da den nå er utgitt i åtte forskjellige mikser. De første fem ble utgitt på en Itunes EP 8. desember i fjor, og de samme miksene fant man igjen på 12" maxisinglen som kom ut 13. januar i år. Disse hadde undertitlene "Main mix", "Beatsessions mix", "Thrash mix", "Mirwais mix" og "Jaded mix". I tillegg er den miksen som benyttes i musikkvideoen unik for denne, noe som gir oss seks forskjellige mikser. De to "Sweet Thrash" miksene kommer nå i tillegg og bringer antallet opp i åtte.

Heldige finnere av "Sweet Thrash" har lagt de ut på ebay, og de eksemplarene som har funnet veien dit har gått for store summer. De fem eksemplarene som befinner seg på ebay i skrivende stund har bud på fra kr 2666 til kr 7053 ($ 914). Ingen offisiell uttalelse om utgivelsens omfang har kommet, men det spekuleres i at det bare skal ha vært presset opp 100 eksemplarer.

Lenke: BeatlesRarity.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar