02 oktober 2015

Medlemstilbud på Wangbergs bok

Medlemstilbud
Fra Libretto forlag har vi fått tilbud på Eirik Wangbergs selvbiografi "Mitt liv blant stjerner" til redusert pris - og i tillegg kan du velge en gratis bok fra forlagets øvrige musikkbiografier!
Eirik Wangberg var rockeren fra "Cool Cats" som dro til Hollywood og fikk jobbe med en lang rekke av datidens største stjerner. Men høydepunktet kom da han tilbrakte tre måneder i studio med Paul McCartney under innspillingen av "Ram". Da Paul og Linda dro tilbake til England, etterlot hun en filmrull med bilder som ikke er offentliggjort - før nå!

Dette skriver pophistorikeren Jon Vidar Bergan i sin omtale:
For en person som er over gjennomsnittet interessert i rockehistorie og plateproduksjon, er boka "Mitt liv blant stjerner" et obligatorisk kjøp. Forsidebildet viser Eirik, Linda og Paul i forkant av konserten til Paul McCartney i Drammenshallen, 1989. Og Paul har altså skrevet forordet!

"Mitt liv blant stjerner" koster kr. 348.- Som medlem av Norwegian Wood får du boken med 12,5% rabatt - netto kr. 300.- (+ rimeligste porto).

I tillegg kan du velge å få en av disse bøkene gratis med i pakken!

Keith Richards: Gus & meg. Gitaristen i The Rolling Stones forteller rørende om sin bestefar, som ga ham den første gitaren og lærte ham å spille. Det følger med en CD der Keith Richards leser hele historien og spiller fra det klassiske gitarstykket ”La Malagueña”.
Paul Rees: Robert Plant og Led Zeppelin - a life. Hele historien om et av historiens største rockeband og mannen som ga det en stemme og et ansikt, Robert Plant. Fra oppveksten i Englands ”Black Country”, via en rekke mislykte forsøk på å bli rockestjerne, til massehysteriet rundt Led Zeppelin og alle hans soloalbum i tiden etterpå. Det hele kulminerer med samarbeidet med Alison Krauss, som fødte den prisbelønte platen Raising Sand og gjenforeningskonserten med Zeppelin, ”Celebration Day”.
Howard Sounes: Paul McCartney - Bak scenen. Fra barndommen i det krigsherjede Liverpool, via Hamburg, the Cavern og Beatle-mania, til tre ekteskap, fem barn og et utall utgivelser av musikk i en rekke sjangre - her er hele historien om Paul McCartney. Biografen Howard Sounes har snakket med over 200 personer som har kjent eller jobbet med Paul McCartney gjennom over 50 år, og leverer et usminket portrett av den kanskje mest berømte popartisten gjennom alle tider. Illustrert med fotos fra hele karrieren, og med den mest komplette diskografien som er laget over hans produksjon. 630 sider – innbundet.
Paul Trynka: David Bowie - Starman. Den mest omfattende og best oppdaterte Bowie-biografien på noe språk. Hele historien fra barndommen i et utbombet London til livet som småbarnsfar i New York i dag. Rikt illustrert og med komplett diskografi.
Marc Dolan: Bruce Springsteen – Et liv i rock ’n’ roll. Den heldekkende biografien om The Boss, hans liv og musikk. Oppveksten, bandene, sangene, albumene, konsertene, turnéene, damene – alt er her. 424 sider, illustrert og med komplett oversikt over albumutgivelser og konserter i Norge.
Olivia Harrison: George Harrison – Living in the material world. Praktboken om George Harrison, full av bilder fra hans eget kamera, aldri tidligere vist. Bidrag fra Paul McCartney, Ringo Starr, Eric Clapton og mange flere som kjente og arbeidet med George gjennom hele hans liv, helt fra oppveksten i Liverpool. Stort format, 400 sider.
Ira B. Nadel: Leonard Cohen - En tolerert biografi. Den første biografien om Leonard Cohen som er utkommet på norsk! Boken forteller hele historien om oppvekst og livet som fattig poet i Montreal, til han i dag er den mest respekterte visesanger og poet på verdens konsertscener.
"Ruvende om Cohen" [Aftenposten]

Send din bestilling til post@librettoforlag.no og fortell hvilken bok du velger å få gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar