05 januar 2016

Pettersen forlater It Was Fifty Years Ago Today

Adam Douglas har erstattet Atle Pettersen.
Når gjengen fra "It Was Fifty Years Ago Today" nå på nyåret fortsetter sine 1965-forestillinger på turné er det uten stjerna Atle Pettersen. Grunnen er at Pettersen er veldig i vinden for tiden, han etterfølger Ivar Dyrhaug som programleder for NRK-programmet "Beat For Beat", og er i tillegg opptatt med andre prosjekter. Inn for Atle på "It Was Fifty Years Ago Today" går amerikaneren Adam Douglas.
Douglas er bosatt i Oslo, og kan skilte med en uvanlig flott stemmeprakt, som spenner over fire (!) oktaver, i tillegg er han også en svært god gitarist, ifølge Beatles-gjengen. Adam har gitt ut flere plater med band og som soloartist, og har stått på scenen med bl. a. Jon Bon Jovi, Alice Cooper og Al Jarreau.
I januar fremfører "It Was Fifty Years Ago Today" alle Beatlessangene fra 1965 i Sarpsborg, Hønefoss, Fredrikstad, Askim og Halden. 23. januar returnerer de til Oslo Konserthus. I februar er de foreløpig klare for Lillestrøm, Larvik, Moss og Drammen. I mars kommer de til Gran og i april står foreløpig Jessheim, Skien og Kolbotn på spilleplanen, men ytterligere konserter blir annonsert fortløpende.

1966-forestillingen har premiere på Oslo Konserthus 10. oktober 2016.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar