19 juli 2018

Hemmelig konsert med Paul i London neste uke?

Paul McCartneys melding
Etter pubkonserten hans i the Philharmonic i Liverpool tidligere i sommer bebudet Paul McCartney at han muligens kom til å spille flere slike minikonserter i løpet av juli. Nå ser det ut som noe er i gjære i London neste uke, etter denne  Instagram og Twittermeldingen hans å dømme. Ubekreftede rykter går ut på at åstedet skal være selveste studio 2 i Abbey Road... Så om du har tenkt å være i London til uken så må du legge inn et videobudskap til Paul på Instagram eller Twitter og snakke varmt for deg, og tagge innlegget med #UnderTheStaircase!

I tillegg til disse invitasjonene har Paul også lagt ut en ny video på sin offisielle YouTube-kanal. Det er et gammelt opptak fra et TV-program Paul deltok i 24. november 2001, der han fremførte sangen "Freedom" backet av Blair Cunningham bak trommene, Giles Palmer på gitar og Luke Judy på keyboards. Ingen spiller bass!


Det spekuleres i om Paul la ut videoen som sin kommentar til president Donald Trumps nylige Europabesøk - som har skapt mye kontrovers, spesielt den delen av besøket som ble lagt til Storbritannia. Protesterende briter møtte opp i horder for å fortelle at de ikke syntes noe om presidentbesøket. Eller det kan være Pauls hyllest til Nelson Mandela, som ville ha fylt 100 år den dagen videoen ble lagt ut.

1 kommentar:

  1. Briter er jo minst like hjernevasket av main stream media som vi i Norge er. Hva har president Trump gjort som er så jævlig? Er han for ærlig? Uff da!
    Nei, håper det er Nelson Mandela Paul markerer. Selv om jeg vet han støttet H Clinton - et menneske med vel så mye dritt og blod på hendene som Donald Trump...

    SvarSlett