18 september 2013

Kalenderne 2014


Som vanlig på denne tiden av året så tilflyter det oss noe informasjon om neste års kalenderutvalg. De fleste av disse er i salg allerede, mens andre kommer på markedet ganske snart. Den som er avbildet ovenfor er årets "offisielle", fra Danilo. Dette betyr altså at Apple tjener penger på denne kalenderen, i motsetning til de andre kalenderne. Her er baksiden, så du kan se hvilke bilder du får i løpet av året:


Denne kalender forefinnes også i en spesialutgave, som stort sett ikke betyr annet enn at den har et albumcover som forsidebilde:


Mead Products i Ohio produserer to forskjellige kalendere i år, her er en titt:

En 16-måneders kalender, forside

Januar 2014

Baksiden, med månedlige miniatyrer
Mead Products har dessuten en artighet av en rund kalender, for å minnes den første USA-visitten til gruppa.

Kalenderen huses i et omslag

Baksiden av omslaget viser alle sidene

Og her ser man hvordan den tar seg ut på veggen
Selskapet Dream har også en Beatles 2014 kalender:

Front

Bakside, med miniatyrene
Som vanlig så er det kun John Lennon av de individuelle Beatlene som er tilgodesett med sin egen offisielle kalender, levert av Pyramid. Yoko har med andre ord skjønt at her er det penger å hente, det har ikke Olivia:

Front

Back, with miniatures

For en titt på alle tilgjengelige Beatleskalendere, se på UK Amazon. For øvrig har vi hørt at Apple tjener mer penger på kalendere, kaffekrus og t-skjorter enn på platesalg og nedlastinger. Så vi får vel bare være takknemlige for at de også gir ut en ny plate i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar