23 september 2015

T-skjorte med norsk Beatleslogo

T-skjorte med "norsk" logo.
Under litt vilkårlig surfing forleden kom vi over denne offisielle Beatles t-skjorten med den norske Beatleslogoen! Vi fant den ikke i den europeiske Beatlesbutikken, men de har den i den brasilianske.
Denne logoen er høyst sannsynligvis tegnet av en nordmann, og pryder de norske singlecoverne til "She Loves You" og "Can't Buy Me Love".
Vi vet at avdøde Willy B som var en samler både av gamle pocketbøker og plater fant at logoens stil på disse singlene samsvarte med titler på en del gamle westernbøker. Han fant også ut illustratørens navn, men vi vet ikke om han har publisert noe om dette før sin for tidlige død i 2010.

Logoen benyttet på "Can't Buy Me Love".

Logoen benyttet på "She Loves You".
Western pocketbok fra 1956.

Dessverre husker vi ikke lenger navnet Willy B. nevnte i denne forbindelse, men dersom noen av våre lesere skulle vite noe mer om denne logodesigneren, så kontakt oss gjerne!

Dersom du er interessert i denne t-skjorten, så finner du den altså i den brasilianske Beatlesbutikken her.

1 kommentar:

  1. Sten Nilsen het illustratøren, og han tegnet flere billedomslag for andre artisters plater, i tillegg til utallige bokomslag (mest kjente er vel Hardyguttene og muligens også frøken Detektiv) pluss at han gav ut plater selv også, både på 78, 45 og 33 1/3.

    SvarSlett