20 april 2016

Eksklusiv klokke

Eksklusivt armbåndsur for den kjøpesterke fan.
Den sveitsiske produsenten av eksklusive armbåndsur Raymond Weil har i samarbeid med Universal Music Group og The Beatles nå introdusert en Beatlesmodell i begrenset opplag for den kjøpesterke Beatlesfan.

Familiebedriften Raymond Weil feirer i år 40 år. Som en del av feiringen markerer man denne med den sterkt limiterte utgivelsen Raymond Weil Beatlesklokke. Kun 3000 av disse klokkene er produsert for verdensmarkedet, 1000 av dem er reservert for USA.

Raymond Weil Beatlesklokke
"Vi kunne ikke være mer stolte enn når vi nå kan assosiere vår merkevare med de eksepsjonelle Beatles. Raymond Weil har alltid hatt nære bånd til musikk, som har vært en inspirasjonskilde siden vi startet opp. Vi er overlykkelige til igjen å kunne hylle store musikklegender dette året og feire vårt 40-årsjubileum med the Fab Four!", sier Elie Bernheim, administrerende direktør hos Raymond Weil.

Raymond Weil maestro Beatlesklokke har 12 av de 13 Beatlesalbumtitlene rundt urskiven, med forskjellig album mellom hvert timesmerke. Markøren for klokken 4 har en spesiell "Help" album cover silhuett, noe som kompletterer en passende hyllest til alle albumene. Klokken har lenke i polert stål. Baksiden av armbåndsuret avslører den offisielle Beatleslogoen på røkfarget safirkrystall sammen med et inngravert tall som viser hvilket nummer det er på eksemplaret, av de 3000 produserte. Klokken er i salg hos utvalgte urmakere fra 22. mai. Prisen i USA er $1,395, noe som tilsvarer 11 320 kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar