26 juni 2018

TV-Paul ga uttelling på hitlistene

Sanger og album med Beatles og Paul McCartney seilte opp på hitlistene etter Pauls TV-opptreden
I kjølvannet av Pauls opptreden på The Late Late Show with James Corden nylig, kunne Paul McCartney og The Beatles notere seg for 6 sanger blant Top 100 singlelista og 7 album blant Top 100 albumlista til iTunes USA. Blant sangene er de to fra Pauls siste single, de andre er sanger fremført i programmet.

Sanger:
10. Paul McCartney: Come on to me
20. The Beatles: Let it be
51. Paul McCartney: I don't know
54. The Beatles: Blackbird
62. The Beatles: Hey Jude
98. The Beatles: Ob-la-di, Ob-la-da

Album:
8. The Beatles: 1
21. The Beatles: 1967-1970 (Blue album)
51. Paul McCartney: All the best
60. The Beatles: 1962-1966 (Red album)
63. The Beatles (White album)
64. The Beatles: Abbey Road
90. The Beatles: Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band


Tallene skifter hele tiden, ovenstående liste reflekterer bare situasjonen i et gitt øyeblikk fra helgen som var. Den samme tendensen reflekteres på salgstallene til nettbutikken Amazon, og i skrivende stund ligger faktisk McCartneys nye album "Egypt Station" på 2.plass på albumlisten, selv om den foreløpig kun er mulig å forhåndsbestille.

Skjermdump fra Amazon.com

I skrivende stund har den offisielle YouTube-videoen av "Carpool Karaoke"-innslaget blitt vist over 16 millioner ganger. Dette kommer jo i tillegg til seertallene da episoden ble vist i USA og UK i forrige uke. I tillegg kommer utallige visninger av Facebook-videoen av det samme innslaget, for ikke å snakke om opplastningene av samme video fra andre, uoffisielle opplastere. I tillegg til alle visningene av Facebook-videoen, har den også blitt delt 816 860 ganger så langt. Den har blitt såpass spredt på sosiale media at folk nå har begynt å oppdatere profilene sine med hvor luta lei de er av den! Uansett, den har ført til en oppsving for både Beatles og Paul McCartney, så i så måte har det vært et meget vellykket stunt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar