04 oktober 2013

Paul samarbeider med Bang & Olufsen


Paul McCartney har annonsert at han vil snakke om sitt NEW album på den første episoden av 'The Living Room Tour' med Bang & Olufsen. Evenementet finner sted i London kl 14 pm (UK tid) tirsdag 15. oktober. Fans kan også ta del i dette ved å sende inn spørsmål via Twitter ved å benytte hashtaggen #askMcCartney.
Arrangementet overføres live på nettet på denne siden, hvor du også kan forhåndsstille spørsmål. Mer på PaulMcCartney.com.

3 kommentarer:

 1. Med fare for å virke toskete; han skal vel ikke snakke med Bang & Olufsen? Er ikke det firmaet bare sponsor for eventen?
  Vince

  SvarSlett
 2. Ja, det er riktig. Bang & Olufsen vil gjerne selge sine lydanlegg. Derfor har de startet en serie evenementer som de kaller "The Living Room Tour", der en scene er innredet som en stue, med selvsagte B&O-produkter som lydkilde. I denne settingen kommer en artist og prater om sin nye utgivelse. Paul McCartney er første artist, så dette blir "The Living Room Tour" sin debut. Om Paul snakker selv og leser opp/besvarer spørsmål eller om han får en sparringpartner til dette vites ikke.

  SvarSlett
 3. Da kan en vel knapt vente at hverken bbc eller nrk kommer til å kaste seg over dette.
  Vince

  SvarSlett