17 mars 2014

Fullsignert "Let It Be" til salgs

Juks eller gjelds?
En unik signert LP er nå til salgs på auksjon - signert av alle fire. Men er det juks eller gjelds den? Her er historien: John Lennon signerer et eksemplar av LPen for en fan i mai 1975 på radiostasjonen WFILs "Helping Hands Marathon".
Tidlig på nittitallet signerte George Harrison et annet eksemplar av "Let It Be"-albumet; dette ble også signert av Ringo Starr i Toronto 4. juni 2006.
De to "Let It Be"-albumene ble deretter sveiset sammen av en spesialist på restaurering av papir, slik at det ble ett cover med tre signaturer.
Dette albumet ble til slutt signert av Paul McCartney den 15. juli 2010.
Albumet er autentisert av ekspert på Beatlesautografer, Frank Caiazzo:
“Denne Let It Be LPen er det eneste eksemplaret vi kjenner til som har signaturene til alle de fire medlemmene av Beatles, og som sådan er den meget sjelden og attråverdig. Når man legger til det faktum at dette er et av meget få LP-omslag som har dukket opp med alle fires autografer på forsiden, er det et meget spesielt signert Beatles albumcover.”

Jeg må si at jeg ikke synes det gjelds helt, all den stund det albumet John Lennon signerte ikke var mellom hendene på de andre medlemmene av gruppa.

Lenke til auksjonen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar