16 oktober 2013

Klart for den åttende festivalen


Pressemelding fra Beatlesfestivalen på Beitostølen

“It was fifty years ago”: Nordens største BeatlesFan-weekend på Beitostølen

Liker du Beatles er Beitostølen stedet å være kommende helg. Det er duket for 8. utgave av BeatlesFestivalen, Nordens største BeatlesFanWeekend.

 -Nytt Beatles-album rundt hjørnet. Paul McCartneys nye CD og ikke minst Trond Granlunds urframføring av det store Beatles-prosjektet. Her blir det mye snadder, sier festivalsjef Terje Steinsrud på Beitostølen,

Dette er helga for alle som vet at “Hard Days Night” verken handler om Birken eller bakrus, men er en av tidenes poplåter fra alle tiders popband, The Beatles.

 -Dette er veldig moro og det bruker å komme rundt 400 glade Beatles-fans til Beitostølen denne helga, som faktisk er den største Beatles-get2gether I Norden, sier Terje Steinsrud. 

-Hva er høydepunktet i år?

-Det blir urframføringen av det store Beatles-prosjektet med Trond Granlund i spissen. I syv år framover skal en gjeng musikere framføre alle Beatles- låtene, der de tar for seg år for år. På Beitostølen kommende helg får vi høre låtene fra 1963 med Trond Granlund, Morten Milde og fullt band.

 -I samarbeid med Oslo konserthus?
 - Javisst, og det synes vi er stas, at Beitostølen og Konserthuset samarbeider, tross høydeforskjell på 900 meter, ler Steinsrud.
 –Beatles-prosjektet skal presenters i Konserthuset i midten av november. Men til helga kan du høre Granlund & co på Beitostølen. "It was Fifty Years Ago Today" er en musikalsk og visuell reise gjennom Beatles-låtene. 

BeatlesFestivalen starter fredag med konsert på Bergo Hotel Rica i Norges Fjellandsby, med det britiske bandet "Hamburg Beat" og showet "Beatles i Hamburg". Bandet har spesialisert seg på Beatles reportoar da de slo igjennom i Hamburg i perioden 1960-1962.

 -Beatles-nyheter?
 -Nytt Beatles-album rundt hjørnet, og vi har selvsagt smakebiter fra denne, og så skal vi selvfølgelig markere Paul McCartneys ferske CD som har fått gode kritikker, så det er bare å komme seg til fjells i helga, pluss, pluss, hilser Beatles-general Terje Steinsrud

www.beatlesfestival.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar