30 oktober 2013

Ringo: Settlista fra Brasil

Ringo and His All Starr Band 2013
Settliste fra gårsdagens turneåpning i São Paulo, Brasil:

1. Matchbox
2. It Don't Come Easy
3. Wings
4. I Saw the Light (Todd Rundgren cover)
5. Evil Ways (Willie Bobo cover)
6. Rosanna (Toto cover)
7. Kyrie (Mr. Mister cover)
8. Don't Pass Me By
9. Bang the Drum All Day (Todd Rundgren cover)
10. Boys
11. Yellow Submarine
12. Black Magic Woman (Fleetwood Mac cover)
13. Honey Don't
14. Anthem
15. You Are Mine (Richard Page cover)
16. Africa (Toto cover)
17. Everybody's Everything (Santana cover)
18. I Wanna Be Your Man
19. Love Is the Answer (Utopia cover)
20. Broken Wings (Mr. Mister cover)
21. Hold the Line (Toto cover)
22. Photograph
23. Act Naturally
24. With a Little Help from My Friends 

Blide fans i Brasil

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar