14 mai 2018

Kjente artister med Beatleshyllest

"Love is all you need" heter en Beatlesforestilling som settes opp til høsten på Chat Noir
Fem kjente norske artister deler scene i Beatlesforestillingen "Love Is All You Need" som har premiere 6. september på Chat Noir i Oslo: Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel, Bjarte Hjelmeland, Atle Pettersen og Lise Karlsnes.
Etter en av øvingene underholdt Audun Molde (i midten) artistene med en hard dose myter, legender og Beatles-historier under en middag arrangert av Jørn Hoel nylig.

F.o.m. 1. november byttes Bjarte Hjelmeland ut med Håvard Bakke. Forestillingen er foreløpig planlagt å skulle gå frem til 8. desember.
Vi forventer at det er de aller største hitsene og mest kjente sangene til Beatles vi får høre av kjendisartistene. De har også opprettet eget nettsted for forestillingen: BeatlesNorge.no/

Og Atle Pettersen kjenner vi jo fra før av fra de tidlige årgangene av "It Was Fifty Years Today"-showene, som i år kommer til å ta for seg 1968, med premiere i Oslo Konserthus 15. september. Ny vokalist av året skal være Thomas Felberg fra NRKs produksjoner "Stjernekamp" og quizprogrammet "Tidsbonanza". Også i år blir fortelleren Tom Mathisen og bandet ellers er det velkjente fra de tidligere sesongene - Masters of the Past, med de faste vokalistene Jonas Groth, Trond Granlund, Eirikur Hauksson og Stian Joneid.

Tor Endresen tolker Beatles i Bergen.
10. og 11. august inntar Tor Endresen og et stjernelag av musikere som elsker The Beatles scenen på Madam Felle i Bergen. Endresen har tidligere høstet lovord og gode kritikker som Lennon-tolker og har også to ganger opptrådt på Beatlesfestivalen på Beitostølen. Han har alltid hatt lyst til å lage en konsert der alle de Beatles-låtene som har hatt en plass i hjertet siden barndommen og som har vært med å påvirke ham som både sanger og låtskriver også er med. Bandet hans består for anledningen av Helge Nyheim på trommer, Kai Taule på bass, Jan Arne Knutsen på gitar og Dag Øyvind Rebnord på keyboards. Endresen & co hadde snikpremiere på forestillingen i april allerede - til god kritikk fra publikum.

"Best of Beatles" heter årets forestilling fra det eldste norske Beatlebandet Det Betales, og de har allerede gjestet Chat Noir med sin forestilling. Følg med på lokale plakater når de reiser rundt, eller på bandets nettsted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar