20 april 2018

Ringos bursdag

I forbindelse med annonseringen av Ringos offisielle bursdagfeiring som i år vil finne sted i Nice i Frankrike den 7. juli, har Ringo nå lastet opp denne musikkvideoen. Videoen er resultatet av en konkurranse der fansen skulle sende inn sine egne videoer for å feire fred og kjærlighet, og noen av disse snuttene er inkludert i det ferdige produktet.


Feiringen vil finne sted på Hard Rock Café i Nice, og et videobudskap fra Ringo vil dessuten bli spilt på alle Hard Rock Café filialene verden over klokken 12 lokal tid, også den i Oslo.

De siste fire gangene har Ringo feiret bursdagen sin ved Capitol Records tårnbygning i Hollywood, men nå vender altså feiringen tilbake til Hard Rock Café, hvor Ringo har feiret bursdag flere ganger tidligere, i deres forskjellige filialer. Flere nordmann var jo til stede sist han feiret bursdagen sin i Europa, dette var i Hamburg i 2011.

Grunnleggeren av Hard Rock Café, Isaac Tigrett giftet seg jo også i 1989 med Ringos eks-kone Maureen som han hadde vært sammen med siden 1976, så forbindelsen mellom restaurantkjeden og Ringo har vært langvarig og dyp.

En annen sponsor for Ringos bursdagsfeiring i år vil være The David Lynch Foundation, som arbeider med utbredelsen av transcendental meditasjon (TM).

Som vanlig trenger man ikke å møte opp for å ta del i bursdagsfeiringen, man trenger bare å si "Peace and Love" ca kl 12 den 7. juli.

Lenke: Bursdagsfeiringen annonseres (ringostarr.com)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar