19 juni 2018

Ny single fra Paul, detaljer om album kommer snart

Illustrasjonsbilde for den nye singlen indikerer at det kommer en fysisk single etterhvert?
PAUL McCARTNEY SKAL UTGI SPLITTER NY DOBBEL A-SIDE SINGLE

“I DON’T KNOW”/“COME ON TO ME”

TILGJENGELIG ONSDAG 20 JUNI FRA CAPITOL RECORDS

Etter en virvelvind av en uke hvor Instagramkontoen hans ble restartet samtidig som han spilte en av de mest intime konsertene i karrieren er Paul McCartney ferdig med å holde verden på pinebenken: “I Don’t Know” og “Come On To Me” vil utgis i morgen som en dobbel A-side single.

Disse første smakebitene fra Pauls splitter nye album som vil utgis senere i år fra Capitol Records er de to A-sidene diametrale motsetninger: "I Don’t Know" er en enkel sjelfull ballade som bare Paul kan levere den, og "Come On To Me" er en ordentlig rocker som visper kjemiens første gnist til en rocka flamme.
Baksiden av fysisk single?

Global spekulasjon om et nytt Paul McCartney album nådde øyeblikkelig febernivå da Instagramkontoen hans plutselig ble helt hvit sist uke—bare for å bli enda høyere når Paul ble observert i Liverpool ved landemerker der samme dag. Kveldens klimaks ble nådd med en overraskelseskonsert i den lille Liverpool Philharmonic Pub, hvor "Come On To Me" fikk sin livedebut sammen med et sett med sanger som favnet hele Pauls karriere.

Pauls nye album er planlagt å komme til høsten 2018 på Capitol Records. Flere detaljer vil annonseres snart.

Det ovenstående er pressemeldingen, oversatt til norsk av oss. Etter hva Norwegian Wood erfarer kommer det til å finnes ytterligere bonuskutt på albumets fysiske formater, og det skal også komme ut en luksusutgave av albumet med enda mer snacks. En for tidlig publisert Amazonlenke til albumet (senere fjernet) avslører tittelen som "Egypt Station" og utgivelsesdato som 7. september. Ad ryktesveien hører vi om en spesialutgave for kunder av den amerikanske varehuskjeden Target, samt flere vinylutgaver i forskjellige farger! Singlen forventes å foreligge i digital utgave fra kl 12, engelsk tid. Hvorvidt den også kommer ut som fysisk single vites ikke i skrivende stund. Alt i alt skal det være snakk om 16 nye sanger. Vi regner med at kun luksusuversjonen vil inneholde samtlige av disse. Muligens er enkelte sanger kun ment for nedlasting.

Lenke: PaulMcCartney.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar