27 oktober 2014

De neste arkivutgivelsene fra Paul

Reklameplakat for "Tug of war", 1982.
Ifølge noen som har mottatt anmeldereksemplarer av de nye "Venus and Mars" og "Speed of Sound" utgivelsene, sier "Coming soon"-kortet at de neste platene i serien vil bli "Tug of War" og "Pipes of Peace".

Coming soon...

Dette er ikke i tråd med 2011 "insiders information" listen. Bortsett fra at "Wings Over America" kom ut før planen er dette første gang at man avviker i stor grad fra listen.
Det virker som en god plan å utgi "Tug of War" og "Pipes of Peace" samtidig, ettersom en god del av materialet på "Pipes of Peace" var tiloversblevne sanger fra innspillingene av "Tug of War". Det er ingen indikasjon på når disse to utgivelsene er ventet, men muligens bør man skynde seg om de skal ut mens produsent George Martin fortsatt lever.

Pipes of Peace reklamefoto, 1983.

Likevel, for de av oss som ventet på hele Wingskatalogen med de utlovede "Wild Life", "Red Rose Speedway", "London Town" og "Back To The Egg", sammen med en planlagt Wings live CD fra 1979 er dette en skuffelse.
Oppdatering: Ifølge Beatles Examiner så har en talsmann for McCartneys plateselskap i USA, Concord Music sagt at til tross for dette kortet, så er ikke planen for hvilke album som blir neste utgivelse spikret ennå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar