21 oktober 2014

Wings med bonussingler

"Best Buy" 2CD utgavene av de nye McCartney Archive utgivelsene har eksklusive singler.
Så er det på'an igjen. Smart markedsføring for kjedebutikkene "Best Buy" i U.S.A. og dårlig nytt for McCartney komplettister med liten lommebok. De nye utgavene av "Venus and Mars" og "At The Speed of Sound" vil begge inkludere en 7" vinylsingle. Men kun fra Best Buy.
Venus and Mars kommer med "Venus and Mars"/"Rockshow" og At The Speed of Sound med "Let 'Em In". Så lenge de har dem på lager, står det på etiketten, og vi antar at singlene ikke vil pakkes sammen med CDene (de er jo større enn CDer), kanskje deles de ut i kassen, kanskje må man sende inn en kupong for å få de tilsendt. Det vites ikke om disse vil være ensidige singler, eller om de også vil beholde sine originale B-sider.

Venus and Mars
  • "Venus and Mars/Rock Show" med "Magneto and Titanium Man" kom ut i U.S.A. den 27. oktober 1975 og i U.K. den 28. november 1975. Singleversjonen av side A er kortere enn albumversjonen; på singlen er "Rock Show" kuttet ned med mer enn 3 minutter og "Venus and Mars" med et par sekunder. Singlen oppnådde en 12. plass på Billboard Hot 100 i U.S.A., men kom ikke inn på listene i U.K., ei heller i Norge.
  • "Let 'Em In" med "Beware My Love" ble utgitt 23. juli 1976 og var en nummer 2 hit i U.K., og en nummer 3 hit i U.S.A. Den kom ikke inn på listene i Norge. Singlen var også Paul McCartneys første 12" single, men den kom kun ut i Frankrike i dette formatet. Paul McCartney har gjort tilgjengelig den gamle TV-reklamen for "Venus and Mars"-albumet:
  • iTunes har også tilgjengeliggjort John Bonham-versjonen av "Beware My Love":

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar