22 oktober 2014

Stilikonet Ringo Starr

Fra "Beatle boots" til Timberland - Ringo har definitivt spilt en rolle i fottøybransjen i lang tid.
Ringo Starr har blitt det nye ansiktet utad for det berømte skomerket Skechers. Veteranrockeren vil fronte motefirmaets nye Relaxed Fit fottøykampanje, og blir den første musikeren som skal promotere skomerket, han følger i fotsporene til tidligere stjerner fra amerikansk fotball, Joe Montana og Joe Namath.
I en uttalelse sier ledelsen for Skechers at "Ringo har den sjarmen, den avslappede karismaen og den øyeblikkelige globale gjenkjennelsesfaktoren som vil høyne oppmerksomheten rundt vår populære Relaxed Fit skokolleksjon. Ringo er ikke bare et musikalsk ikon, men også et stilikon og er den perfekte ambassadøren som illustrerer hvordan vårt fottøy hjelper til med å holde deg avslappet i enhver situasjon."
Ringo, som nylig også var modell for en kleskolleksjonskampanje for John Varvatos, går inn i rekkene blant Demi Lovato og den britiske skuespillerinnen Kelly Brook som talspersoner for Skechers, som tidligere har hatt Christina Aguilera og Britney Spears som representanter for merkevaren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar