24 mars 2015

Billigutgave av Ringos fotobok

Ny utgave av Ringos bok, "Photograph".
I PHOTOGRAPH viser Ringo Starr frem tidligere upubliserte fotografier og souvenirer fra sine arkiver og forteller minner fra barndommen, såvel som fra tiden med The Beatles og etterpå. Ringos kameralinse fanget hans bandkollegaer i private øyeblikk og portretterer dem fra ståstedet til en insider, venn og god fotograf.

I et originalmanus på mer enn 15 000 ord slår vi følge med Ringo der han vokser opp sammen med fremveksten av Merseybeattiden, hvor han husker sin første bil, trommesett, jenter og grupper langs hans ‘vei med lykkelig tromming’. Fra Pwllheli til Delhi, fra et liv i skyggen til en tilværelse som superstjerne forteller han ærlig og morsomt om sine reiser.

“Jeg elsker bilder som er satt sammen for å vise forskjellige stunder i tilværelsen“ sa Ringo om boken. “Den gangen trodde jeg aldri at det skulle bli en hel bok ut av mine fotografier.”

Dette er boken slik den så ut i begrenset opplag fra Genesis Publications.

PHOTOGRAPH var opprinnelig planlagt som en utgivelse i begrenset opplag på kun 2 500 eksemplarer, som ble utsolgt i løpet av uker. En kortversjon er også tilgjengelig som e-bok fra iTunes.

To år etter utgivelsen lanserer Ringo Starr og Genesis Publications en såkalt 'Åpen Utgave' - et mer tilgjengelig og rimeligere opptrykk av boken hans som skal utgis i bokhandlere i september 2015. Forfatteren donerer som vanlig alle sine inntekter fra dette til Lotus Foundation, slik han har for vane å gjøre med alle sine utenommusikalske prosjekter.

Boken er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra Amazon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar