13 mars 2015

Stadig billetter igjen

Salkart for Paul McCartneys konsert på Telenor Arena
Etter snart to dagers ordinære billettsalg er det fortsatt mange billetter tilgjengelige for Paul McCartneys konsert på Telenor Arena - selv om de dyreste plassene nå er utsolgt. Det er billetter tilgjengelig både på gulv og tribuner. En teknisk svikt på internettsalget gjorde også at mange som ville ha billetter i går måtte ty til telefonen og ringe og bestille.
Da vi sjekket innom kl 15:30 i dag var det billetter tilgjengelig for kr 1500 på tribunene E, F, O og N, man kunne få billetter til kr 1050 på tribunene D, G, O og M, samt på gulvseksjonene 10, 11, 14 og 15, billetter til kr 875 var tilgjengelige for tribuneplassene på G, H, L og M og gulvseksjonene 16, 17, 19 og 20 og det var også tilgjengelig billetter i den aller rimeligste prisklassen kr 720 på tribuneseksjon L. Av VIP-billettene er det fortsatt fire typer tilgjengelig, inklusive Hot Sounds der du er med på lydprøvene. Kun Front Row Experience er utsolgt.

Lenke til billettsalget

Til sammenlikning er det snart sluttsolgt på Tele2 Arena i Stockholm, kun de bakerste tribuneplassene er nå tilgjengelige der. I Amsterdam har det gått så bra med billettsalget at en ekstrakonsert er satt opp der 8. juni.

Sammenfatter vi dette, ser vi nå grunnen til at McCartney ventet 11 år med å besøke Norge igjen, det er rett og slett for liten interesse her.

6 kommentarer:

 1. Pinlig for Norge! Men her i steinrøysa er det vel viktigere med Melodi Grand prix og annen tom plæstikk! Nå mangler det bare at Ivar Dyrræv kommer på skjermen med "splitthopp" og Beat for Beat...

  SvarSlett
 2. En reklamesnutt på tv og vips så er det utsolgt!

  SvarSlett
 3. Noen som vet hvor mange billetter som er solgt? har hørt 90 prosent,

  SvarSlett
 4. Jeg skulle være tidlig ute og bestelle billetter til Maccakonserten i Oslo. Da linken til Biljett24 dukket opp, som tilbød forhåndssalg før de andre, (trodde jeg), slengte jeg inn ei bestilling på 2 billetter a 2000 kr. for beste plasser, som det sto, og jeg betalte 4000 kr.Jeg fikk tilsendt 2 billetter a kr 875 for dårlige plasser. Resten av pengene (2000 kr) tok de i "honorar". Jeg er utrulig skuffet. Dette skulle bli være min første Maccakonsert, så derfor ville jeg ha beste sitteplasser. Har mest lyst til å gråte, men slik er vel denne bransjen

  SvarSlett
 5. Fy faen så kjipt! Har du prøvd å kontakte Biljett24? Dette må jo være feil!

  SvarSlett
 6. Tror nok dette er riktig, de tar seg klekkelig betalt. Som vi skrev i forbindelse med Biljett24: "Videreformidling av billetter til oppskrudde priser (vår uthevelse) er vel noe man har kommet til livs ved lovendring i Norge for noen år siden, men svenske nettsteder formidler fortsatt slike billetter. Biljett24.se sitter med billetter til konsertene både i Norge og Sverige."

  SvarSlett