07 mars 2015

Utsolgt på sekunder

Valentinsdagkonserten i New York
For deg som har tenkt å kjøpe billetter til Paul McCartneys konsert på Telenor Arena fra PaulMcCartney.com, kan det være verdt å vite at nettstedet kun har en liten pott med billetter tilgjengelig for sine registrerte fans. Forhåndsbillettene til de tre konsertene i UK ble lagt ut for salg via McCartneys nettsted i dag, og de gikk tomme for billetter i løpet av få sekunder.
Det lønner seg altså å sitte klar med fingrene på tastaturet idet lenken til Norgesbillettene går live klokken 09:00 mandag morgen!
Får du ikke tak i billetter på denne måten er det neste alternativet om du er abonnent på nyhetsbrevene til Live Nation Norge. Klikker du deg inn via den mailen du har fått fra dem, kommer du inn på forhåndssalget onsdag 11. mars kl. 10.00. Har du ikke flaks der heller, starter ordinært billettsalg torsdag 12. mars kl. 09.00.
Om konserten mot alle odds skulle bli raskt utsolgt, har du to nye alternativer: Du kan enten bestille VIP-billetter (se annen nyhetssak), eller håpe på at noen billettkjøpere likevel ikke kan benytte sine billetter og videreselger de. Vanligvis benytter folk Finn.no til gratis annonsering av billetter de likevel ikke får benyttet. Siste utvei er å stille opp utenfor Telenor Arena konsertdagen og kjøpe fra svartebørshaiene der, men der er det risiko for falske billetter.

PaulMcCartney.com har også gående et lotteri, hvor man kan vinne gratisbilletter til "Out There" turneen. Foreløpig er ikke dette lotteriet aktivt, men i tilfelle de aktiviserer det for Europaturneen, er lenken dit denne.

Erfaringsmessig vil også diverse radiostasjoner skaffe seg billetter som de vil lodde ut, og ofte er P4 og Radio 1 blant disse radiokanalene. NW vil også legge ut lenker til slike konkurranser, om vi får nyss om de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar