06 mars 2015

Paul til Europa OG NORGE i mai-juni-juliEtter Seoul, Sør-Korea den 2. mai drar McCartney seg mot Europa, og det er med stor glede at vi kan annonsere at han kommer til Norge, nærmere bestemt Bærum, det skjer tirsdag 7. juli - på Ringos 75-årsdag - på Telenor Arena, nest siste dato på Europaturneen. Han kommer til Norge rett fra å ha avsluttet Roskildefestivalen 4. juli og avslutter Europaturneen i Sverige 9. juli.
Dette blir Paul McCartneys første konsert i Norge på 11 år, sist han spilte her var på Valle Hovin 14. juni 2004.

Som en del av den europeiske svingen av "Out There" turneen rapporterer Daily Telegraph at det er planlagt tre konserter i England i mai, Birmingham, London og Liverpool. Konserten på O2 i London finner sted 50 år etter at han avsluttet komposisjonen "Yesterday".

Paul sier: "Ofte er jeg ikke klar over disse jubileene før noen påpeker de. Folk sier alltid til meg 'hei, visste du at det var 30 år siden ditt og 30 år siden datt', og det er umulig for meg å huske alt slikt. Men jeg trenger aldri en unnskyldning for å feire, så det er alltid hyggelig å høre!"

"For meg er det et lykkelig sammentreff at konserten på O2 faller på denne datoen. Det er flott at folk fra hele verden reagerer så fint på denne sangen, det er alt man kan håpe på!"

"Det føles som den har fått et eget liv i løpet av årene. Sangen er fremdeles og har alltid vært en viktig del av våre liveopptredener."

"Det er alltid veldig emosjonelt for meg å høre publikum synge den så høyt på mine konserter og jeg ser frem til å synge den sammen med publikum i O2 i mai."

Billetter til Englandskonsertene er i vanlig salg fra mandag kl 10 (engelsk tid), men allerede i morgen lørdag fra PaulMcCartney.com.

Billettsalget til Bærumkonserten starter torsdag 12. mars kl. 09.00, men de som er registrert hos PaulMcCartney.com vil få kjøpt billetter allerede fra mandag kl 09.00 fra denne siden. De billigste billettene koster 875 kr, de dyreste skal etter sigende koste mer enn 1900 kr. Det blir kun sitteplasser.

Her er hele Europaturneen:

Lørdag 23. mai – The O2, London, England
Onsdag 27. mai – Barclaycard Arena, Birmingham, England
Torsdag 28 mai – Echo Arena, Liverpool, Storbritannia
Fredag 5. juni - Nouveau Stade Velodrome, Marseille, Frankrike
Søndag 7. juni – ZiggoDome, Amsterdam, Holland
Torsdag 11. juni - Stade De France, Paris, Frankrike
Lørdag 4. juli – Roskildefestivalen, Danmark
Tirsdag 7. juli – Telenor Arena, Bærum, Norge
Torsdag 9. juli – Tele2 Arena, Stockholm, Sverige

Innimellom Europaturneen vil Paul spille på Firefly-festivalen i Delaware, USA, den 19. juni.

Offisiell annonsering: PaulMcCartney.com
Live Nation
Billettservice
Telenor Arena
Facebook event

4 kommentarer:

  1. De billigste billettene er oppgitt til 720 kroner. Er det noen som har noen form for salkart, så man kan se hva slags plassering man betaler for?

    SvarSlett
  2. Har du hørt om Google, Mads?

    SvarSlett
  3. Oppsettet varierer veldig ser det ut til. Lurer også på det samme. Er det f.eks. slik som One Direction konserten? Noen som vet om det er sitteplasser de til ca 1500,- ?

    SvarSlett